Christian Hüttemeier

PARTNER

Christian Hüttemeier har i to årtier arbejdet i og omkring kernen af dansk politik. Først som reporter for Politiken og Jyllands-Posten – siden som rådgiver og partisekretær i Venstre og i forskellige interesseorganisationer.

Christian har set det meste indefra i dansk politik. Som særlig rådgiver for Lars Løkke Rasmussen var han med til at gøre ham til statsminister i 2015. Og som partisekretær var han en af de få, der var med til at forhandle det regeringsgrundlag, der førte til dannelsen af midterregeringen med Venstre, Socialdemokratiet og Moderaterne.

Foruden Venstre har Christian været kommunikationsdirektør i Landbrug & Fødevarer. Her var han med til at sætte mål om klimaneutralitet for fødevareerhvervet, ligesom han stod for de kampagner, der har været med til at skabe den største folkelige opbakning til fødevareerhvervet, der nogensinde var registreret.

Endelig har få mennesker håndteret flere mediekriser end Christian. Krisekommunikation sidder i den grad i rygraden af ham efter årene i Venstre, hos Danske Regioner og hos Landbrug & Fødevarer.

Baggrund:

Christian Hüttemeier er uddannet journalist fra Journalisthøjskolen i Århus og har arbejdet for Politiken og Jyllands-Posten, inden han sagde farvel til den traditionelle del af erhvervet og blev ansat først som pressechef, siden særlig rådgiver og partisekretær i Venstre. Hans journalistiske karriere bød ham også at være sportsjournalist, hvilket bl.a. betyder, at Christian har dækket OL, VM i fodbold og kørt en bil fra København til Korea som Politikens optakt til VM-slutrunden i 2002.

Kontaktoplysninger:

Direkte +45 40 22 31 83

Skriv en mail

LinkedIn profil

Lad os mødes.
Kontakt